Plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap 10 en 11 juni

————————————————————————————————

PLAATSING VOOR HET NK: Totaal score gaat mee naar het Finale Klassement

————————————————————————————————

Totaal score gaat mee naar het Finale Klassement

De gegeven punten, maximaal 100 punten, gaan mee naar het Finale Klassement.

Na 4 voorrondes(Steenwijk – Helmond– Assen – Almere) wordt gekeken wie bij de 4 of 8 plaatsen staat, per categorie(ongeacht de stand gaat het om de punten).

Zie hier het Finale Klassement tot nu toe (er komen nog meerdere voorrondes): Soneo Dance Challenge 2023-Finale Klassement febr 23

Staat een team in het Finale Klassement, dan plaatst het zich daarmee voor het Nederlands Kampioenschap. Dat geldt ook voor double dansers en freestylers

Een team, double, freestyler dat elke voorronde (Steenwijk – Helmond– Assen – Almere) meedoet gaat zo wie zo naar het NK, ongeacht of hij of zij in het Finale Klassement staat. Het krijgt dan een Wildkaart!

 

Wat nu als een team 2 keer heeft meegedaan aan de Soneo Dance Challenge. Hoe zit het dan met de punten. Voorbeelden:

Voorbeeld 1

Team A doet mee in Steenwijk en haalt 45 punten. Vervolgens doet team A mee in Assen waar het 55 punten haalt. Met de score uit Assen gaat het meedoen om een plaats in het Finale Klassement, omdat dat de hoogste score was van team A.

Voorbeeld 2

Team B doet mee in Assen en haalt 53 punten. Staat daarmee eerste in het Finale Klassement. In Almere doen 10 teams mee in die zelfde categorie. Team B scoort 55 punten en bezet daarmee de 9de plaats in het Finale Klassement, dit omdat 55 punten het hoogst haalbare score is van team B. Maar de 9de plaats geeft geen recht op deelname aan het NK.

Voorbeeld 3

Team C doet mee in Steenwijk, haalt 35 punten. In Assen haalt 38 punten en in Almere haalt 40 punten. In het Finale Klassement komt het met de hoogste score 40 punten op plaats 14. Ze plaatsen zich niet voor het NK, maar krijgen een wild card op basis van 3 keer meedoen!

Voor vragen twijfel niet en mail ons op info@soneo.nl of stuur een app naar 06-52697868