NK / EK / WK

Deelname aan WK en EK

Stichting Soneo is sinds 2008 jaar aangesloten bij de I.C.U. deze internationale organisatie organiseert jaarlijks het wereldkampioenschap Hip-Hop, Jazz en Cheerdance in Disney World, Orlando – Florida.

Door aansluiting bij de I.C.U. is het voor de stichting mogelijk geworden om teams nog beter op een veilige, verantwoorde en gecontroleerde manier te ondersteunen en middels professionele erkende jurering een kans te bieden om Nederland te vertegenwoordigen tijdens een serieuze krachtmeting met de aller beste teams van de wereld.

Naast Nederland telt de I.C.U. meer dan 100 andere landen die lid zijn. Soneo werkt tevens nauw samen met internationale organisaties zoals de International All-Star Federation, Varsity en Elite.

De International Cheer Union is één van de grote, officeel door SportAccord erkende, internationale organisaties die in samenwerking met de I.A.S.F. één van de grootste jaarlijkse officieel door SportAccord erkende WK’s organiseert.

Ondersteuning

Voor het team dat tijdens de 1e en de 2e voorronde de 1e plaats heeft zorgt Stichting Soneo voor de inschrijving voor het Elite Cheerleading Championships in Movie World Duitsland. Het team betaald zelf het inschrijfgeld.

Naast het officieel erkende gesloten WK van de I.C.U. zijn er een aantal, niet officieel als EK of WK erkende, open competities. 1 daar van zijn de Dance Worlds in Amerika. Voor de teams die Nederland vertegenwoordigen op het officieel erkende gesloten WK geldt dat  Stichting Soneo de inschrijving regelt als het team ook aan de Dance Worlds mee wil doen.

Leden van Stichting Soneo en de Dutch Cheerleading Association krijgen volledige ondersteuning bij het aanmelden en inschrijven. Tevens krijgt het team een officieële Chef de Mission aangewezen die in Amerika het team begeleid.

Voor vragen over het EK en WK kunt u contact opnemen met de heer Nelson Petter, afdeling International Operations, binnen Stichting Soneo.

SONEO_PARTNER_LOGO

DCA_PARTNER_LOGO

ICU_PARTNER_LOGO

ECU_PARTNER_LOGO