We zijn positief na vele hartverwarmende reacties om het NK te organiseren in september!

Wij hopen dat ons bericht jullie in gezondheid treft.

Allereerst willen wij jullie bedanken voor alle mooie reacties naar ons als Stichting Soneo en jullie tomeloze inzet voor de danssport in deze moeilijke tijd.

Wij zijn net als iedereen in onze sector met man en macht bezig om te zorgen dat wij op een zo goed mogelijke manier met de situatie omgaan die in ons midden gekomen is door het Covid-19 virus.

We proberen over de berg heen te kijken en positief te zijn. Dit lukt mede door de vele hartverwarmende reacties van alle betrokken dansscholen, studio’s en instellingen.

Met het Nederlands Kampioenschap op za & zo 19/20 september zullen we de uitdaging aangaan onder de huidige omstandigheden om er weer een mooie dag van te gaan maken.

De eerste aanpassing is de timetable. We gaan met  max 20 teams per blok een performance neerzetten. Dat betekent met minder publiek en een tijdschema’s van aankomen en het zich verplaatsen in het theater, voor de teams en het publiek.

Aangepaste timetable teams voor zaterdag(19 sept) en zondag(20 sept):

Timetable Soneo Dance Challenge 2020-NK-zaterdag-19 september met teams in coronatijd

Timetable Soneo Dance Challenge 2020-NK-zondag-20 september met teams in coronatijd

Er kunnen zelfs nog teams en doubles & freestylers zich aanmelden op info@soneo.nl Voor teams geldt dat ze op een wachtlijst komen. Als er teams die nu in de timetable staan afvallen, kun je die plaats(en) innemen.

Er zullen nog meer aanpassingen gecommuniceerd worden houd de site in de gaten.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail