Timetable teams Soneo Dronten 12 februari

Hier dan het concept van de timetable voor de Soneo Dance Challenge 2017 te Dronten zondag 12 februari.
Deze timetable wordt niet naar de teams gemaild maar zal alleen hier te vinden zijn zodat iedereen de update timetable heeft.
Houd deze nieuws item in de gaten, elke verandering zal hier gecommuniceerd worden!

Update 6 Febr:
Klik hier op de pdf om de definitieve timetable te kunnen zien:Timetable definitief Soneo Dronten 2017

Heb je vragen of opmerkingen over de timetable, reageer even via de mail of de app.

AGENDA_DRONTEN_150px

————————————————————————–
Respect naar dansers, jury, vrijwilligers en organisatie..!
————————————————————————–

Hoe moeilijk we het ook hebben, welke emoties ook een rol spelen, hoe graag je ook wilt winnen, hoe hard je ook traint, hoe weinig je het een ander ook gunt des te meer zorg je voor respect naar je mede dansers. Elke danser heeft zijn niveau, doet zijn best en mag er zijn! Each Dancer is a Hero..!
Waardeer de vrijwilliger, in al je stress of teleurstelling is de vrijwilliger te allen tijde bezig er voor te zorgen dat jij een leuke dag hebt. Appreciate what they do..!
De jury neemt keuzes waar je misschien niet eens mee bent, dat is best voor te stellen, maar blijf binnen de menselijke grens. Als je er over heen gaat, kwets je een ander en mis je de boodschap. You are not bad, they are not, so do normal..!
Soneo creëert een podium waar een ieder van kan genieten. Soneo heeft hier zijn verantwoording, maar verwacht ook dat de deelnemers en zijn supporters deze nemen. Try to be different, but stay human..!