Droom Soneo NK 2021 spat uiteen!

Beste Coach, danser en ouder,

Droom Soneo NK 2021 spat uiteen!

De organisatie van Soneo heeft de afgelopen anderhalf jaar met man en macht geprobeerd met meerdere geplande events het dansen mogelijk te blijven maken. Dit heeft om ongekende flexibiliteit gevraagd van Soneo als organisatie en natuurlijk ook van onze dansers. Er waren vele uitdagingen de afgelopen anderhalf jaar die om creativiteit vroegen en, helaas, hierbij ook de bijkomende begrenzingen. Hopelijk zal 2022 hier weer verandering in kunnen brengen en kunnen wij samen er weer vol tegen aan!

Voor het NK 2021 hebben wij jammer genoeg te weinig aanmeldingen ontvangen om een evenement van Soneo kwaliteit te kunnen organiseren.

Wij willen altijd garanderen dat onze dansers, teams, duo’s en coaches de volledige onverdeelde aandacht krijgen en een onvergetelijke dag beleven. Wij willen ze de realiteit, voor heel even, laten vergeten en in een andere wereld laten stappen waar zij de ster zijn van de dag. Op die beleving vol emotie, sfeer, spotlights en, natuurlijk, een geweldige kwalitatieve show willen wij niet tekort doen aangezien dit de reden is waarom jullie voor Soneo kiezen, dit is waar Soneo voor staat!

Ondanks dat er een kleine verruiming van de deadline is geweest heeft het NK van Soneo niet genoeg aanmeldingen ontvangen. Hierdoor zijn er nu te weinig teams per categorie waardoor er te weinig competitie is voor een NK en er niet genoeg body is voor het evenement om aan de Soneo verwachting te kunnen voldoen.

Coaches, clubs en teams hebben wij reeds op 10-10-2021 per e-mail op de hoogte gebracht.

Doubledance

Omdat dansen in teamverband om een andere benadering vroeg kwam Soneo in April met het vernieuwde Doubles concept. Na dit meerder malen verplaatst te hebben naar mei, en uiteindelijk juli, bleek dat Soneo coaches en dansers jammer genoeg hiermee niet heeft kunnen bereiken.

NK 2020

Op basis van het NK 2020 had Soneo de hoop nogmaals eenmalig in een jaar een NK te organiseren. Voor dit jaar is deze hoop uiteen gespat. Dit betekent niet dat wij vooruit kijken want Soneo heeft alweer de focus gelegd op volgend jaar, 2022, en de fantastische evenementen die wij samen zullen neerzetten. Samen zetten wij onze schouders eronder en beginnen we straks allemaal weer aan een spetterend nieuw dans jaar!

Soneo begrijpt als geen ander dat het niet doorgaan van het NK 2021 voor iedereen een teleurstelling is en daarom richten wij ons nu volledig op de 1e voorronde van 2022, zaterdag 12 en zondag 13 februari, in Theater De Meenthe te Steenwijk. Dit evenement dient tevens als kwalificatie voor het WK 2022 in Disney World, Orlando.

De nieuwe situatie van de Soneo Dance Challenge 2022
De nieuwe situatie in de huidige tijd van de Soneo Dance Challenge 2022 zorgt voor een verandering in aanpak in 2022. Soneo gaat werken met een deadline voor opgave/aanmelden voor deelname aan de Soneo Dance Challenge wedstrijden. Meld je op tijd aan om deel te kunnen nemen. De deadline voor opgave voor de 1e voorronde aan de Soneo Dance Challenge 2022 theater de Meenthe te Steenwijk, is 1 januari 2022.

lege_zaal