LEVEL BESCHRIJVING SONEO DANCE CHALLENGE 2020

LEVEL IN DE VERSCHILLENDE DIVISIES BIJ DE SONEO DANCE CHALLENGE 2020

Soneo gaat werken met 6 levels opgebouwd uit 3 divisies(First Contact – No Rules en Rules)

Op basis van de afgelopen jaren kiest Soneo er voor te gaan werken in 6 levels. Hoofd redenen zijn:

  • Teams bij elkaar laten komen die het zelfde niveau hebben.
  • Level 6 zal het hoogste niveau zijn en Level 1 zal het startende niveau zijn. Teams maken op deze manier de competitie sterk, waardoor de uitdaging/het niveau groter wordt.
  • De competities zullen nu kleiner zijn.

Op dit moment worden alle  levels aangeboden in de dansstijl Streetdance/Hip Hop.  Dit omdat daar veel teams aan meedoen!

Voor Showdance – Jazz – Modern en Cheerdance werken we met level 6 en 4

In de toekomst zullen ook deze categorieën opgebouwd zijn in 6 levels. Mocht een coach een te makkelijke keuze maken. Bouwt  Soneo een promotiesysteem in om te komen tot een optimaal verloop van de competitie. Soneo  behoudt het recht  een team te laten promoveren naar een hogere categorie. Andersom geld dat ook.

Als er bij de Showdance – Jazz – Modern en Cheerdance meerdere teams meegaan doen behoudt Soneo het recht om met  meerdere levels te gaan werken.

Soneo werkt met 6 levels:

Rules Division – Premier – level 6

Kippevel krijgt het publiek, jullie rocken en zijn onnavolgbaar. Wauw! Training en talent brengen je op deze plek. Diversiteit op het gebied van techniek, choreografie en presentatie zijn goed ontwikkeld.

Dansers kunnen allemaal goed dansen en maken zich op voor een next level.

Je legt de lat hoger en daarmee ontwikkel je, wat je nodig hebt om sterker te worden.

Rules Division – Elite – level 5

Wat veel gave momenten geven jullie het publiek.  Je wilt naar het hoogste niveau alleen dat gebeurt met vallen en opstaan. Jullie gaan door want opgeven is geen optie! Wat heb je nog meer nodig om je techniek, choreografie en presentatie te kunnen verbeteren.

Teams die meer en meer willen ontwikkelen.

Teams die zich durven meten met anderen, kritisch durven zijn, beter willen worden.

No Rules Division – Platinum – level 4

Ze mogen trots zijn op hoe ze het doen, blijf geloven in je kunnen als team. Hard werken en al je talent inzetten om een prestatie neer te zetten. Er is een verdeling in techniek bij de dansers. Daarnaast vergt routine tijd en wedstrijd ritme. Ze kunnen het wel maar het komt er niet altijd uit.

Dansers die al langer in een team zitten en een uitdaging zoeken.

Teams die meer uit hun kwaliteiten willen halen

No Rules Division – Diamond  – level 3

Tof om te zien hoe de dansers knokken voor een resultaat, go for it. Op weg naar verbeteringen hoort fouten maken. Want van fouten leer je. Grensen opzoeken is nodig om te kijken waar jij en je team uit kunnen komen.                          Dansers die naast lol ook wel willen presteren.

Teams die meer in huis hebben dan een optreden op de markt

 

First Contact Division – Gold Pro  – level 2

Begin is gemaakt, weg naar boven is ingezet. Voor sommige is dit de start voor anderen het moment waarin ze de max  laten zien. Moet je een prestatie neerzetten dan? Nee het kan ook gewoon leuk zijn. Genieten van elk moment. Je doet leuk mee en haalt alles uit het team. Of je zet de ontwikkeling door!

Teams die zeker hun best doen, het niveau niet kunnen halen maar wel veel lol hebben,

Teams op basis van minimale wedstrijd ervaring.

 

First Contact Division – Titanium One – level 1

Ontwikkeling komt niet aanwaaien jullie werken er hard voor, respect. Meedoen aan een wedstrijd is een mooi moment. Je traint en kan zo laten zien wat je geleerd hebt. Plus het is super gaaf je ouders trots te laten zijn door te laten zien wat je kan.

Teams die weinig aan wedstrijden meedoen.

Teams  die net gestart zijn of nog maar kort met elkaar dansen.