Data 2021 wedstrijden Soneo!!

Soneo organiseert in 2021 weer zijn wedstrijden. Deze zullen afgestemd zijn op de  Covid-19 eisen. Dat houdt onder andere in dat er minder teams mee kunnen doen en er minder publiek per blok aanwezig kan zijn.

Soneo overweegt om de wedstrijd in twee dagen te gaan organiseren. De zaterdag en zondag om zo binnen de normen van de Covid-19 optimaal te kunnen bewegen.

Dan gaat Soneo twee wedstrijdtrajecten organiseren:

Wedstrijdtraject 1 –  De wel bekende theater tour – De Soneo Dance Challenge 2021 – Steenwijk & Assen & Hilversum

1ste ronde – (optie : zaterdag 13 febr) en zondag 14 februari – theater de Meenthe te Steenwijk

2de rondezaterdag 3 april en maandag(2de paasdag) 5 april – theater de Nieuwe Kolk te Assen

3de ronde – (optie : zaterdag 1 mei) en zondag 2 mei – theater Gooiland te Hilversum

Het Nederlands Kampioenschap zal plaats vinden op – (optie vrijdagavond 4 juni) – zaterdag 5 juni en zondag 6 juni – theater de Meenthe te Steenwijk.

Nieuw – om meer dansers en  dansteams te kunnen ontmoeten organiseert Soneo in samenwerking met een club/studio, een eenmalige wedstrijd die niet gekoppeld is aan de andere wedstrijden.

Wedstrijdtraject 2 –  Zal plaatsvinden in een sporthal – De Soneo City-Jam 2021 – Waar teams uit verschillende plaatsen/dorpen/steden gaan strijden voor de eer en voor de City-Cup(welke plaats/dorp/stad is de beste in dansen) – De City-Jam zal plaats vinden in Helmond(hoste by  Unity Eight) & Winschoten(host by Dansplezier) & Brunssum(hoste by Dansstudio Hellenbrand) & Hoorn(hoste by Moveshoorn). Alleen de nr 1 per categorie kan zich plaatsen voor het NK van de Soneo Dance Challenge 2021.