Het officiële Nederlands Kampioenschap Showdance, Jazz, Modern en Cheerdance Teams vindt plaats op  zondag 16 juni 2023 in Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk.

Het officiële Nederlands Kampioenschap Doubledance voor ALLE doubles in ALLE categorieën  vindt plaats op het hoofdpodium, zondag 16 juni 2023 in Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk.

Het officiële Nederlands Kampioenschap Streetdance/Hip-Hop Teams
vindt plaats op  zondag 09 juni 2023 in Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk.

 

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1,
8331 GM Steenwijk.
www.demeenthe.nl

– Gratis parkeren op eigen parkeerplaats direct naast Rabo Theater De Meenthe.
– Uitstekend bereikbaar met de trein. NS Station recht tegenover Rabo Theater De Meenthe.
– Centrale ligging in het centrum van Steenwijk
– In de Kop van Overijssel

Voor meer info:
www.demeenthe.nl


Met de auto komende uit de richtingen:

Zwolle/Meppel:

Op de A32 neemt u afslag 6 richting Steenwijk. Op de rotonde neemt u de derde afslag. U volgt de Eesveenseweg rechtdoor richting het centrum. Na het spoor kunt u rechts afslaan richting de Tramlaan. U ziet het treinstation aan uw rechterhand. Rabo Theater De Meenthe aan uw linkerhand. 

Heerenveen/Wolvega:

Op de A32 neemt u afslag 6 richting Steenwijk. U slaat linksaf. Bij de rotonde de eerste afslag. U volgt de Eesveenseweg rechtdoor richting het centrum. Na het spoor kunt u rechts afslaan richting de Tramlaan. U ziet het treinstation aan uw rechterhand. Rabo Theater De Meenthe aan uw linkerhand. 

Emmeloord:

U volgt de Blokzijlseweg (N333) richting Steenwijk, deze gaat over in de N334. Bij de eerste rotonde (t.h.v. de Shell) die u tegenkomt neemt u de tweede afslag (driekwart). U volgt deze weg rechtdoor. Bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag richting de Hooidijk. Deze weg volgt u tot de eerste rotonde. Hier neemt u de eerste afslag. U rijdt de Tukseweg af tot na de Dolderbrug. Na de brug neemt u de afslag links. U vervolgt deze weg tot u links het treinstation ziet. Rabo Theater De Meenthe is aan uw rechterhand. 

 

Datum

16-06-2024 - 16-06-2024

Tijd

8:30 - 21:00

Locatie