De 1ste voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Streetdance/Hip-Hop, Showdance, Jazz, Modern en Cheerdance vind plaats op zondag 3 februari 2019 in theater De Meerpaal in Dronten.

De Rede 80
8251 EX Dronten

• Gratis parkeren
• 1000 gratis parkeerplaatsen direct rondom De Meerpaal
• Prima bereikbaar met de trein
• 10 minuten lopen naar De Meerpaal
• Centrale ligging
• In het hart van Flevoland

Voor meer info:
www.meerpaal.nl

Met de auto komende uit de richtingen

Zwolle-Kampen:
Op de N50 neemt u de afslag Dronten. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor over het water. Dan de weg vervolgen tot de tweede rotonde, hier linksaf. Bij de derde rotonde gaat u rechtsaf en bij de vierde rotonde linksaf. Na 100 meter gaat u rechtsaf en rijdt u aan het einde tegen De Meerpaal aan. Links kunt u dan gratis parkeren.

Harderwijk:
Op de N305 neemt u de afslag Dronten-Zuid. U volgt de weg en gaat de eerste rechtsaf (Tankstation Shell ziet u aan de rechterkant) aan het einde slaat u weer rechtsaf. U blijft de weg volgen tot u aan uw rechterzijde de ABN-AMRO bank ziet. Rechts afslaan en voor u staat De Meerpaal

Lelystad:
Op de N309 rijdt u bij de eerste rotonde linksaf, deze weg heet ‘ De West ‘. Deze weg volgen en bij de tweede rotonde rechtdoor. De derde rotonde weer rechtdoor en u ziet een scherpe bocht naar rechts; in die bocht gaat u vervolgens naar links. Dan ligt het gemeentehuis aan uw linkerhand en De Meerpaal staat daar recht tegenover

Swifterbant: (A6)
Op de N307 komt u bij de rotonde van Dronten-Zuid, deze gaat u rechtdoor en u neemt de volgende afslag Dronten. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, de weg vervolgen. Bij de tweede rotonde rechtsaf (centrum staat aangegeven) de weg volgen en bij de derde rotonde rechtdoor. U komt bij de vierde rotonde, daar gaat u linksaf. Aan uw linkerkant heeft u het busstation en daarachter het gemeentehuis. De Meerpaal staat recht tegenover het gemeentehuis.

DE_MEERPAAL_VOORZIJDE

DE_MEERPAAL_THEATERZAAL

Datum

03-02-2019 - 03-02-2019

Tijd

8:30 - 20:00

Locatie